Rendkívüli!

Békemenet after: közönségtalálkozó Bayer Zsolttal, Mráz Ágoston Sámuellel és Horváth Józseffel szombaton 18 órától

Mi a baj? – Szoboszlai megint nincs ott a Liverpool kezdőjében

2024. május 13. 20:53

A magyar klasszis az elmúlt hónapban öt mérkőzésen összesen 120 perc játéklehetőséget kapott.

2024. május 13. 20:53
Liverpool, 2024. március 31.
Szoboszlai Dominik, a Liverpool játékosa a Brighton elleni mérkőzés előtt az angol első osztályú labdarúgó-bajnokság 2024. március 31-i játéknapján Liverpoolban.
MTI/EPA/Adam Vaughan

Nyitókép: MTI/EPA/Adam Vaughan

Az Aston Villa elleni Premier League-mérkőzésen sem lesz ott a Liverpool kezdőcsapatában Szoboszlai Dominik. A hétfő esti mérkőzés minden bizonnyal nagyon érzelmes lesz a Liverpool szempontjából, hiszen ez lesz a kilenc év után távozó Jürgen Klopp utolsó idegenbeli meccse. Az angol labdarúgó-bajnokság honlapja szerint a Vörösök az Alisson Becker – Trent Alexander-Arnold, Virgil Van Dijk, Jarrell Quansah, Joe Gomez – Endó Wataru, Alexis Mac Allister, Harvey Elliott, Mohamed Salah, Luis Díaz, Cody Gakpo összeállítású kezdőcsapattal állnak fel a Villa Parkban rendezett idegenbeli meccsen. 

Szoboszlai Dominik csakúgy mint a közelmúlban rendezett bajnoki meccseken, a kispadon kapott helyet. 

A magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitánya az elmúlt egy hónapban kiszorult a Liverpool kezdőcsapatától, a Crystal Palace elleni hazai vereséggel végződő meccset is beleszámítva az elmúlt egy hónapban 5 mérkőzésen mindössze egyszer, az Everton ellen kezdett, és akkor is lecserélték a 63. percben. 

A maradék négy mérkőzésen Szoboszlai csereként mindössze 57 percet játszott. 

Mindez részben annak is köszönhető, hogy posztriválisa, a mindössze 21 éves Harvey Elliott az elmúlt időszakban kiváló játékkal rukkolt elő, a legutóbbi, Tottenham elleni bajnoki meccsen gólpasszt adott és gólt is szerzett. Szoboszlainak úgy tűnik keményen kell küzdenie a helyéért, és lehet, hogy jövőre még nehezebb dolga lesz, hiszen a hírek szerint újabb riválist igazolna a posztjára a Liverpool

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-91
2024. június 01. 00:31
🍓 ️ ­É­­r­t­­é­­k­­e­­­l­­­d­ ­­a­­­ ­­s­­­z­e­­­x­­­i­­­ ­­­p­­­u­­­n­­c­­i­­m­­­a­t­­­ 👉 𝐖­𝐖­­𝐖­­­.­𝐗­­­𝟏­­𝟖­.­𝐅­𝐔­𝐍
antallmiki
2024. május 14. 02:22
"Mi a baj?" 😂😂😂lolll
states-2
2024. május 13. 22:28
Nagy hiba volt a PL-be igazolni, nagyon sajnálom Dominikot.
2024. május 13. 21:46 Szerkesztve
" 5 mérkőzésen mindössze egyszer, az Everton ellen kezdett, és akkor is lecserélték a 63. percben. A maradék négy mérkőzésen Szoboszlai csereként mindössze 57 percet játszott. " És hagyjuk Elliotot, annak sem volt több mint két jó meccse ezalatt. De Szvolazihoz képest akinek két jó meccse október óta volt, még ez is sok. 70 milliós kispados. + havi fizetés , az sem kevés. Eladni ugyanúgy nem tudják mint Szalai Attilát, mert tízmillió(kat)buknának most rajta, nemhogy 70 de még 30-at sem kapnának érte. Vagy kölcsönadják, vagy reménykednek egy jó EB szereplésén és utána elpasszolják. Mehet ez is Bentley-ért a Macska Halához.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!